2 Foto De Havelaar

leanne paulissen

SCHOONHEIDSINSTITUUT

Stationsstraat 105, 3620 Lanaken / Leanne: +32(0)478828955
Behandelingen

Specifieke oplossingen voor elke huid kwestie


Kies de ''juiste'' behandeling, want elke kwestie heeft zijn oplossing.


Niets kan overgelaten worden aan het toeval, met name bij confrontatie en bestrijding van oneffenheden welke esthetische, alsook psychologische problemen kunnen veroorzaken. Dit is waarom Gerard's een breed en compleet aanbod aan uitermate specifieke behandelingen heeft ontworpen, zowel voor het gelaat als het lichaam.


Hoge niveaus van personalisatie, effectieve resultaten, breed aanbod aan alternatieven om te voorkomen dat de huid ''gewoon geraakt en niet meer reageert op de producten''. Toegewijd aan het voorkomen of de herstelling van de huid functies, welke zijn blootgesteld aan omgevingsfactoren en veroudering processen, de Gerard's gelaat behandelingen zijn ware meesterwerken van professionalisme.


De keuze is belangrijk: met Gerard's, is de keuze altijd eenvoudig... en het is zeker de juiste, zolang het gepersonaliseerd is.


Ilnnovatief, gepersonaliseerd, exclusief.


Mensen worden niet enkel verliefd op het lichaam, maar ook op de onbeperkte en unieke uitdrukkingen. Dit proces is vaak onbewust en onweerstaanbaar; Gerard's kan hiervan deel uitmaken met zijn variëteit aan gepersonaliseerde programma's.

Gerard's creativiteit heeft de markt verrast met zijn innovatieve behandelingen, ontwikkeld voor het bestrijden van eender welk oneffenheid: van cellulite behandelingen (voor alle fases en verschillende types) tot tonus verbeterende, verstevigende, modellerende en congestie bestrijdende behandelingen.


Behandelingen - Speciaal voor de Man 


Elements - Man


Exclusieve behandeling met doeltreffende en innovatieve elements producten speciaal gewijd aan de moderne man. Anti-aging, hydraterend, voedend, verstevigend en glad makend voor een stralende look. Ingevoegd in deze behandeling is de Matricol Eyes (Spa): Liftende behandeling voor het verjongen van de oog zone. Een bio-matrix van puur en geconcentreerd marine collageen, welke in de diepte herhydrateert, expressie lijntjes en zwellingen vermindert, voor een glad contour van de ogen.