2 Foto De Havelaar

leanne paulissen

SCHOONHEIDSINSTITUUT

Stationsstraat 105, 3620 Lanaken / Leanne: +32(0)478828955
Producten

Gerard's 
 


 

Kwaliteit en Innovatie, in dienst van Schoonheid en Welzijn


Italiaanse stijl en technologie


Beauty … It’s my life is Gerard’s huidverzorgingprogramma dat u de weg wijst in de dagelijkse verzorging van uw gelaat voor jong en oud!

Gerard's biedt een volledig concept voor beauty instituten, thermen en spa's welke zich willen onderscheiden met hoogwaardige kwaliteit zowel op basis van producten en behandelingen als op gebied van resultaten en technologie. Gerard's is niet enkel een concept voor diegene die zijn huid wil verzorgen, onderhouden en verbeteren maar ook voor diegene die ontspanning, rust en wellness zoekt in een harmonieuze sfeer. Elke behandeling wordt uitgevoerd vanuit een holistische en gepersonaliseerde benadering, zodoende is elke Gerard's ervaring een uniek en onvergetelijk moment.

Onze inspiratie komt uit de natuur, welke in combinatie met hoogwaardige kwaliteit, unieke technieken en strevende innovatie onze bron is voor het verkrijgen van unieke behandelingen welke schoonheid en welzijn garanderen. Sterke marketing, unieke vormgeving en educatieve trainingen welke altijd vooruitkijken en zodoende Gerard's een futuristisch kenmerk geven, welke er voor zorgt dat Gerard's steeds een stap voor is.       


Ons doel : GEEN Parabenen

Gerard’s kiest alleen veilige ingrediënten  voor zijn producten om het risico op allergieën en irritaties te verminderen en om een maximale garantie van verdraagzaamheid te garanderen zelfs bij de meest gevoelige huiden. Gerard’s huidige doel is om parabenen vrije formules te ontwikkelen.


Eco-refil: een GROENE oplossing met dubbel voordeel!

Eco-refill is het bewijs dat Gerard’s zowel aan uw schoonheid als aan het milieu denkt. Als uw gebruikelijke crème op is, dan koopt u nu de eco-refill en de pot zelf kan u hergebruiken.

U kan dus tegelijkertijd geld besparen en helpen bij het beschermen van het milieu en u voorkomt onnodige verkwisting. Dankzij de eco-refill kan u ook altijd van crème veranderen om zo op een voordelige manier de andere crèmes uit te proberen.


Kylua